Veelgestelde vragen

Algemeen

Kom even langs in onze winkel in Veenendaal of bel tijdens openingstijden naar 0318- 769 182. Zo kunnen we samen alle mogelijkheden bespreken voor een onvergetelijk kinderfeestje of gezellige workshop.

Daar kunnen we je waarschijnlijk wel mee helpen, mits we op dat moment niet al een andere workshop of kinderfeestje hebben staan. Bel tijdens openingstijden even naar 0318- 769 182, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ja, wij hebben ook cadeaubonnen. De waarde van de cadeaubon mag je zelf aangeven, zo er altijd iets dat past bij jouw budget! Zoek je een cadeau voor een vriend(in) in de buurt van Veenendaal, maar woon je zelf niet in de buurt? Stuur een e-mail of bel tijdens openingstijden even naar 0318- 769 182, dan verzinnen we daar wat op!

Helaas, het is nog niet mogelijk om bij ons online producten te bestellen. Kom gezellig even bij ons langs in de winkel! We geven je ook graag advies. 

In overleg is bij ons alles mogelijk. Van kerstpakketten tot teamuitjes. Kom even bij ons langs, stuur een e-mail of bel tijdens openingstijden even naar 0318- 769 182.

Bak gerelateerd

Als je ons een e-mail stuurt proberen we je altijd zo goed mogelijk te helpen. Echter zijn we vaak zo druk in de winkel dat we niet direct kunnen antwoorden. Kom dan even langs!


Geef je op voor een workshop of kom even langs bij ons in de winkel. Dan leggen we je alles rustig en duidelijk uit.


Koop bij ons een heerlijke cupcakemix van Bakzolder. Voeg ook nog één van de dertig heerlijke smaken bavarois toe en maak in een handomdraai de mooiste cupcakes.


Zelfgebakken tart kun je hooguit drie dagen bewaren, mits goed afgesmeerd met boter crème, marsepein of fondant, in een taartvorm en op de warmste plaats in de koelkast.


Je kunt een gebakken kapsel maximaal drie dagen bewaren op een taartkarton, afgesloten in een taartdoos buiten de koelkast. Ingevroren kan je de taart maximaal twee maanden bewaren.